Producten voor geproefd cudell lda (2)

VERSE CASSOULET UIT CASTELNAUDARY MET EENDENCONFIT - VERS

VERSE CASSOULET UIT CASTELNAUDARY MET EENDENCONFIT - VERS

Traditionele ovenbereiding: verwijder de beschermfolie en verwarm uw oven voor op 7/240°C. Verlaag vervolgens de temperatuur van de oven naar 5/150°C (th. 5) om uw "cassole" in te schieten voor: 20 minuten voor een formaat van 1 portie 45 minuten voor een formaat van 2 porties 1 uur en 15 minuten voor een formaat van 4 porties
EENDENCRACKERS - PÂTÉS

EENDENCRACKERS - PÂTÉS

De eendenfritons volgens het Perigord-recept worden gemaakt van eendenvlees, eendenvet en knoflookpulp voor een klassieke en krachtige smaak. Serveer ze koud voor meer smaak, bij voorkeur op toast als aperitief of tijdens de maaltijd, in een salade.